Ants IT söker drivna IT-tekniker

Ants IT är ständigt under utveckling

Vi söker kontiueerligt drivna och hungriga medarbetare som vill hänga med på vår resa mot att bli Stockholms bästa IT-leverantör. Hos oss har du möjlighet att göra en raketkarriär inom IT. Just nu söker vi primärt dig som är nyexaminerad eller i början av din IT-karriär (IT-support med 0-5 års erfarenhet).

Initialt skolas du till att bli en IT-generalist i världklass som kan tillhandahålla användar och infrastruktursupport åt små och medelstora företag. Oavsätt om du är ny i karriären eller har något års erfarenhet är utvecklingskurvan på Ants IT brant.

“Det absolut bästa med Ants är att jag verkligen känner att jag utvecklas , men inte nog med det, det är minst lika kul att få vara med i sammanhanget – alltså kollegorna och Ants utveckling.” Säger André Eriksson som är det senaste tillskottet på Ants IT.

Utvecklingsmöjligheterna på Ants IT är obegränsade

Eftersom vi är mycket angenämna om att behålla våra medarbetare bygger vi alltid en skräddarsydd utvecklingsplan för dig som revideras löpande. Kanske tycker du det är extra spännande med serverdrift, kundprojekt eller tekniskt kundansvar, eller varför begränsa sig till teknik när det även går att utvecklas inom ledarskap och försäljning – hos finns möjligheten att växa in i en egen roll som gör att du som individ nyttjar din maximala potential.

Hur är Ants IT som arbetsplats?

Arbetsplatsen är den plats du spenderar större delen av ditt liv. Vi lägger därför otroligt stort fokus på att se till att du som medarbetare blir hörd, mår bra och har roligt. Vår målsättning är att du ska älska att gå till jobbet! Vi välkomnar därför nya kollegor med öppna armar.

Att trivas är viktigt, tycker du om att peppa och bli peppad? Föredrar du att omgiven av taggade och glädjespridande kollegor? Då kanske du ska bli en av oss!

Är du intresserad eller känner du någon som vill ha Stockholm bästa IT-jobb?

Läs mer och ansök här http://jobb.codeatheart.se/jobs/8110-ta-nasta-steg-i-karriaren-som-junior-it-tekniker-pa-ants-it

 

Ants IT vill ha dig!

Stämmer du in på våra önskemål? Ants IT want you!