IT som tjänst & Molnlösningar

IT som tjänst & Molnlösningar
Allt blir annorlunda med rätt teknik.

Kundanpassade IT-tjänster som hosting och i molnet

IT som tjänst & Molnlösningar ger dig möjligheten att få hela eller delar av din IT som en outsourcad funktion. Du bestämmer själv viken funktionalitet du vill ha och betalar sedan för denna med en fast månadskostnad. Du kan även smidigt anpassa lösningen och precis som “IT på kran” kan du variera kapacitet efter dina behov. I en föränderlig värld ser vi till att du får tillgång till tjänster som ligger i tiden och inte blir inlåst i gamla lösningar.

IT som tjänst

IT som tjänst är ett omvänt förhållningsätt som snabbt vinner i popularitet. Som användare är det inte relevant hur funktionalitet levereras utan endast vilka tjänster du får tillgång till samt hur trygga och stabila dessa är. Du vill med andra ord ha din IT-funktionalitet som tjänst. IT som tjänst kan levereras på flera olika vis. Färdigpaketerade molntjänster eller som managerade klienter, servrar eller nätverkskomponenter. IT-som tjänst paketeras ofta till en fast månadskostnad och ofta som funktion av hur många användare eller enheter som använder tjänsterna. På så vis är det smidigt att gå upp eller ner i volym allt eftersom behov varierar över tid.

Molnlösningar

Utbudet av molnlösningar är stort. Ants är specialister på att utvärdera marknaden och ser till att vi kan leverera de bästa lösningarna som en del av våra helhetslösningar inom IT. Hosted Exchange, Office 365, anitivirus, antispam, lagring och backup är bara några av tjänsterna vi erbjuder. Till kund kan vi även sätta upp ett “Private Cloud” dvs. privat moln med virtuella servrar eller applikationer levererade som en tjänst (SaaS) i Ants IT:s egenutvecklade hostingplattform.

Vad är en molnlösning (Cloud Computing)

Kontakta oss