Hosting och IT-drift

Hosting & IT-drift i Stockholm
Ants Cloud är närproducerad hosting.

Hosting och IT-drift

Söker du och ditt företag IT-drift, Hosting och flexibla IT-lösningar med låg investeringskostnad i Stockholm eller Uppsala? Ants IT erbjuder driftsäkra moln- och hostingtjänster som smidigt kan anpassas efter nya förutsättningar. Vi designar, implementerar och driftar ditt privat moln med virtuella servrar eller applikationer levererade som en tjänst (SaaS). Allt i Ants IT:s egenutvecklade hostingplattform.

IT-drift till fasta priser i Stockholm

Ants IT har fastprislösningar på IT-drift. Fasta priser ger dig full kontroll över dina kostnader och säkerställer att vi som IT-leverantör har fullt incitament att jobba proaktivt så att du upplever så få problem som möjligt med din IT-lösning. Oavsett om du väljer att ha kvar servrar eller om du ser fördelarna med Hosting och molnlösningar designar, implementerar, driftar och underhåller vi din miljö. Vi har även tekniska verktyg som kan övervaka klienter, nätverk och andra delar av din IT. Proaktivitet istället för brandsläckning. Om problem ändå uppstår har vi en unikt god tillgänglighet i våra supportlösningar vilket gör att den totala tiden som it-ligger nere hålls till ett minimum. Som helhetsleverantör får du i oss dessutom en kontakt för all din IT.

Hosting

I vårt produktutbud finns färdigpaketerade molntjänster såsom Hosted Exchange, Office 365, anitivirus, antispam, lagring och backup. Vi erbjuder även möjligheten att hyra ett privat moln med virtuella servrar eller applikationer levererade som en tjänst (SaaS) i Ants IT:s egenutvecklade hostingplattform. Genom våra Hostinglösningar slipper du har servrar på plats hos dig och kan ändå få tillgång till helt skräddarsydd serverfunktionalitet speciellt anpassad till just dig. När behov minskar eller ökar kan vi smidigt anpassa lösningen därefter så att du via molnet alltid har tillgång till vad du behöver utan att behöva göra stora investeringar. Oavsätt om ni vill köpa enbart hosting eller fullskalig hosting och it-drift kan vi hjälpa er.

Kontakta oss