Ants Hosting och Private Cloud

Redundanta lagringsnoder och en brandvägg
Hostinglösningar och Private Cloud från Ants IT

Ants Cloud och Hosting: Hostinglösningar  och Private Cloud

Hosting genom Ants Cloud är en premiumlösning från Ants IT. Söker du och ditt företag flexibla IT-lösningar med låg investeringskostnad? Ants IT erbjuder möjligheten att hyra ett privat moln med virtuella servrar eller applikationer levererade som en tjänst (SaaS) i Ants IT:s egenutvecklade hostingplattform.

Ants IT har gedigen erfarenhet av molntjänster och vi har samlat vår expertis i en egenutvecklad hostingplattform, Ants Private Cloud.

Med Ants Cloud behöver du ingen fysisk server på kontoret, du hyr istället ett privat moln med virtuella servrar eller applikationer levererade som en tjänst (SaaS). Det passar dig som kräver mobilitet i kombination med hög säkerhet och redundans.

Hosting med direktanslutning i gigabit

När ni köper hostingtjänster från Ants kan ni välja att ansluta era kontor med en internetaccess genom fiber. Detta gör att ni kan få tillgång till ert privata moln eller servrar i co-location till en hastighet av 100 – 1000 mbit /s.

Private Cloud

Private Cloud är vad det låter som: ett privat moln bara för dig. En virtuell server sätts upp i en avancerad serverhall och anpassas till just dina behov. På så vis får du hela funktionaliteten av en lokal server fast som en molntjänst. Ants IT ser till att din serverlösning uppdateras och utvecklas så att du kontinuerligt får tillgång till senast versioner och uppdaterad teknik. Om du har tillgång till en stabil uppkoppling med tillräcklig kapacitet är detta lösningen för dig som vill ha full serverfunktionalitet utan bekymmer och stora investeringskostnader.

Hosting

Hosting kommer i många former:

  • Private Cloud
  • Dedikerad server hosting
  • Colocation
  • Managed server hosting

Serverhall i Stockholm

Colocation med ny hårdvara

Colocation är en helt kundägd fysisk server fast på plats i en serverhall. Den kan helt sättas upp och utformat enligt dina önskemål och krav. Servern driftas sedan av Ants IT remote med supportverktyg samt på plats i serverhallen vid behov. Har du en stabil internetuppkoppling och nätverk med tillräcklig kapacitet får du tillgång till din serverfunktionalitet på samma sätt som om du hade motsvarande lösning uppsatt lokalt på ditt företag men med driftsäkerheten i en serverhall.
Ants IT designar och tar tillsammans med dig fram en lösning som passar ditt företag. Investeringar och supportkostnader kan paketeras som fasta månadspriser via våra finansieringslösningar. Vi säkerställer även att din totala IT-lösning passar väl ihop med din dedikerade server.

Colocation med befintlig hårdvara

Colocation med egenägd hårdvara innebär att du placerar din befintliga serverhårdvara i vår serverhall. I en Colocationlösning äger du hårdvaran i stället för att hyra den. Vad gäller funktionalitet och support på servern, inklusive säkerhet och backup så kan man fördela ansvaret mellan Ants IT och dig som kund i en tydlig modell. I en Colocationlösning får du nytta av din egna redan investerade hårdvara samt att du även kan dra maximal nytta av eventuell egen kompetens att drifta och administrera din server.

Kontakta oss