IT-Support

IT-support Stockholm
Proaktiv IT-support i Stockholm med reaktiv tillgänglighet.

IT-support i Stockholm – Ants IT-support

Ants IT-support i Stockholm skapar och underhåller stabila IT-miljöer åt 250 små och stora företag i Stockholm och Uppsala. Vi är en erfaren helhetsleverantör inom IT med lösningar inom IT-support, drift, helpdesk, hosting, molntjänster, print och telefoni. Våra kunder ger oss kontinuerligt höga betyg. De senaste åren har vår kundnöjdhet legat över 95 %. Vill du veta mer, använd intresseanmälan nedan så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

Ants Supportavtal – Drift och IT-support i Stockholm och Uppsala

Ants är en helhetsleveratör inom IT och som avtalskund får du en kontakt för all din IT. Utöver löpande drift och IT-support jobbar vi även strategiskt med våra kunder så att de tillsammans med en ansvarig tekniker från Ants kan utveckla sin IT-lösning. Ledordet för oss är proaktivitet i stället för brandsläckning. Vi har dock en unik tillgänglighet i de fall problem ändå uppstår. Allt vanligare är att en del av den IT-lösning vi designar, implementerar, driftar och utvecklar sätts upp i molnet med Hosting. Det är även allt vanligare att kombinera en egen lösning med färdigpakteterade molntjänster.

IT-drift och helhetslösningar till fastpris

Många väljer att teckna supportavtal till fast pris. På så vis har man full kontroll över kostnader och vi som leverantör har 100% incitament att minimera avbrott och problem. Våra molntjänster är alltid paketerade med fast pris och i vissa fall managerade fullt ut så att du har tydliga SLA-er att ta ställning till. Ants IT-support är i sanning en helhetsleverantör och hos oss har du en kontaktyta för all din IT.

IT-support i Stockholm och Uppsala

Ants IT-support har huvudkontor i Stockholm men har full service även i Uppsala. Vi har många kunder som har kontor i andra delar av landet men som får full service av oss genom att lösningen är en kombination som inkluderar även moln- och Cloudlösningar. Ants är idag en del av byBrick Operations IT support i Stockholm.

IT-support Stockholm

Kontakta oss