Partners

antsit logo
Ants IT – Helhetsleveransen breddas med partnerskap.

Helhetsleverans förutsätter partnerskap

Som helhetsleverantör och IT-lösningar med support och drift är det avgörande att vi jobbar med partners om är rätt för våra kunder. Ants IT-support har över tio års erfarenhet av vilka produkter som är relevanta för vårt kundsortiment. Allt eftersom tekniken utvecklas och nya leverantörer dyker upp i branschen utvecklar vi vårt sortiment så att du som kund skall känna dig trygg att du får tillgång till beprövade tjänster med den senaste tekniken.

 

Microsoft

Microsoft Silver Midmarket Solution Provider

Vi har genom att uppvisa referenser på uppdrag och certifierade konsulter erhållit kompetenserna Microsoft Silver Midmarket Solution Provider och Microsoft Silver Small and Midmarket Cloud Solutions . Ants IT är sedan flera år certifierad Microsoft Partner. Det är en viktig kvalitetsgaranti för våra kunder, då vi måste bevisa oss inom flera områden i en ständigt föränderlig bransch. Genom att uppnå kraven för ”Silver Small and Midmarket Cloud Solutions”erkänns vår höga expertis inom molnlösningar. Utöver att erbjuda Microsoft-tjänster som till exempel Office 365, så har vi även vår egenutvecklade hostingplattform Ants Cloud.

Varje år skall våra partnerskap förnyas. Varje år ger vi prov på vår kompetens med utbildningar, certifieringar, kundreferenser och olika typer av test. Det är mycket arbete bakom men det håller oss ajour med det senaste inom Microsofts breda sortiment. Vi arbetar naturligtvis inte bara med Microsoft, men det går inte att komma ifrån hur viktigt det är att vi som helhetsleverantör inom IT har expertkunskap om den senaste tekniken samt tar del av teknologiska visioner från en så stor aktör.

Kyocera

Kyocera-LoggaVi förstår vikten av bra och företagsanpassade dokumentlösningar och effektiviserar din verksamhet genom förbättrad dokumenthantering och sänkta utskriftskostnader. Ants IT är Kyocera Guldpartner/Copy & Print Expert och erbjuder en bred produktportfölj som innehåller allt från enklare kontorsskrivare till högvolymsmultifunktion med stöd för avancerade efterbehandlingsfunktioner, ”Follow Me”-printlösningar och integrationer med affärssystem.  Genomgående i samtliga copy- och printprodukter är miljövänlighet, hållbarhet och driftsäkerhet samt en låg totalkostnad. Med våra kompletterande serviceavtal ingår reservdelar, toners samt servicetekniker på plats vid hårdvaruproblem eller när det är dags för service. De rörliga kostnaderna är samlade i ett klickpris, det vill säga per utskrift.

 

Telavox

TelevoxEn telefonoperatör som hjälper våra kunder att maximera sin kommunikation. En egenutvecklad plattform för tjänster och stödsystem ger en enkel, rolig och relevant helhetsupplevelse. Ants telefonilösningar är speciellt framtagna för vår kundgrupp. God kvalitet, stor flexibilitet, avancerade funktioner och lågt pris är ledord när man beskriver modern IP-telefoni.

 

Mitel

Mitel Ants designar, sätter upp och driftar växellösningar. Mitel levererar fysiska växelar såväl som växellösningar i molnet.

Några av Ants övriga parners:

HP, Fiberdirekt, Cisco.

Kontakta oss