Supportavtal till fast pris

aktie_1024x282
Support till fast pris och andra fastprislösningar.

IT-support till fast pris och andra fastpris-lösningar inom IT

Fastprissupport eller support avtal med fasta priser blir allt populärare. Genom en fastpris på hela din lösning slipper du överraskningar och kan exakt planera vad din IT skall kosta dig framöver. Ants IT har fastprisavtal och erbjuder supportavtal med fast pris såväl som rörligt pris helt enligt dina önskemål och behov.

Slipp överraskningar med ett fastprisavtal

Genom ett fast pris-upplägg per månad slipper du överrakningar och får kontroll över dina budgetar. Ants som leverantör får även fullt incitament att minimera problem med din IT-lösning. Oavsett om fokus ligger på en supportlösning med hård och mjukvara hos dig eller om vi sätter upp en molnlösning via Ants Cloud och våra molntjänster så kan du få en fast månadskostnad för hela vår insats. Med fasta priser kan du även slippa stora initialkostnader och Ants har även finansieringslösningar så att du kan betala av stora investeringar under en flerårsplan.

Helhetslösning till fast pris framtaget speciellt för dig

Ants IT-support säkerställer att du får en personlig tekniker som genomför en omfattande genomsyn av din IT-situation. I en genomgång tillsammans med er tar vi fram ett förslag på en helhetslösning med IT som tillgodoser era behov. Design, implementation, drift och support samt underhåll, allt kan offereras till fast pris. Om dina behov förändras med tiden anpassar vi vår lösning och vårt fasta månadspris så att inte riskerar att betala för lösningar du inte har behov av. Ants IT-support är i sanning en helhetsleverantör av fastpris-lösningar.

Kontakta oss