IT-support till Småföretag

banner2
Support och IT-drift till mindre företag och enmansföretagare.

Småföretag – Support och drift för mindre företag

Ants IT-support i Stockholm skapar och underhåller stabila IT-miljöer åt 250 små och stora företag i Stockholm och Uppsala. Självklart har vi tagit fram supportavtal även för riktigt små företag. Vi är en erfaren helhetsleverantör inom IT med lösningar inom IT-support, drift, helpdesk, hosting, molntjänster, print och telefoni. Våra kunder ger oss kontinuerligt höga betyg. De senaste åren har vår kundnöjdhet legat över 95 %. Vill du veta mer, använd intresseanmälan nedan så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

IT-Drift och IT-support för småföretag

Ants är en helhetsleveratör inom IT och som avtalskund får du en kontakt för all din IT. Utöver löpande drift och IT-support jobbar vi även strategiskt med våra kunder så att de tillsammans med en ansvarig tekniker från Ants kan utveckla sin IT-lösning. Ledordet för oss är proaktivitet i stället för brandsläckning. Vi har dock en unik tillgänglighet i de fall problem ändå uppstår. Allt vanligare är att en del av den IT-lösning vi designar, implementerar, driftar och utvecklar sätts upp i molnet med Hosting. Det är även allt vanligare att kombinera en egen lösning med färdigpaketerade molntjänster.

Supportavtal för små företag

Vi har speciallösningar speciellt framtagna för små företag. Framförallt våra molnlösningar är extra intressanta för det lilla företaget då man får full funktionalitet utan att behöva ha egen infrastruktur och servrar. Kontakta oss så tar vi fram en lösning som passar just ditt och ditt företags behov.

Kontakta oss