Prisutdelning efter storskaligt dokumentationsprojekt

Det skulle lika gärna kunna vara ett namn för ett av försvarets IT-system från 90-talet. Så är inte fallet. Arbetsmyra är nämligen Ants tidigare trotjänare till dokumentationssytem. Det har genom åren byggt upp en databas av tiotusentals rader dokumentation tillhörandes internmiljöer och Ants kunder.

Trots att systemet utvecklats in house och justeringar samt funktionstillägg historiskt gjort att det hållit sig ajour med verksamheten har det inte varit tillräckligt för att hänga med Ants utveckling de senaste åren. Efter en upphandling i våras beslutades därför att ett nytt system skulle köpas in.

“Det nya systemet är integrerat med vårt supportverktyg, tillåter mer strikt standardisering av dokumenteringen samt ökar sekretess och säkerhet till en nivå ingen annan i branchen kan erbjuda. ” säger Daniel Gundersen, Senior Konsult på Ants som ansvarat både för upphandlingen och migreringsprojektet.

För att göra det lite roligare beslutades även att migreringsprojektet skulle kopplas till en tävling. Tävlingen inolverade samtliga tekniker och avlutades idag med prisutdelning på Ants kontor på Erstagatan 1C i Stockholm.

I tävlingen utsågs tre vinnare André , Leif och Jim som tillsammans gått igenom och kvalitétssäkrat imponerande 178 siters (geografiska siter red. anmärkning) dokumentation.

André, Leif och Jim under prisutdelningen.

Grattis till André, Leif och Jim – hoppas ni hittar något spännande för 1500 kr på Webbhallen!