Telefoni & Print

Telefoni & Print
En kontaktyta för all din IT.

Telefoni & Print

Ants är fullt ut en helhetsleverantör. Hos oss har du en kontakt för all din IT. Du har mycket att vinna på att vi ser över dina lösningar inom telefoni, ip-telefoni, växel, copy och print samt dokumentlösningar. Vi har valt att bli guldpartner hos Kyocera då de är marknadsledande vad gäller skrivare. På telefonisidan jobbar vi med Mitel och Telavox som tillsammans har ett fullödigt sortiment som inkluderar all typ av telefoni (mobil, ip-telefoni och vanlig telefoni) samt växellösningar i molnet och som fysisk hårdvara.

Telefoni

Telefonilösningar speciellt framtagna för vår kundgrupp. God kvalitet, stor flexibilitet, avancerade funktioner och lågt pris är ledord när man beskriver modern IP-telefoni.
IP-telefoni och växellösningar från Ants IT gör succé bland våra kunder. Idag vill många bli mer flexibla i sitt arbetssätt, men det gäller att hitta en smart kommunikationslösning och självklart till rätt pris.
Som din helhetsleverantör inom IT kan vi erbjuda IP-telefoni och växellösningar, helt anpassat efter just ditt företags behov och storlek. Det kan vara hur enkelt som helst, upp till stora komplexa upplägg. Dessutom till konkurrenskraftiga priser, så det kan vara värt många kronor att se över företagets telefoni.

Mitel Växellösningar för telefoni, IP-telefoni och mobil telefoni.
Ants leverera skräddarsydda växellösningar från marknadsledande Mitel.

 

Televox, ip-telefoni, mobiltelefoni, växellösningar i molnet.
Telavox är Ants primära partner för modern  ip-telefoni, mobiltelefoni och växel i molnet.

Copy, Print och Dokumentlösningar

Vi förstår vikten av bra och företagsanpassade dokumentlösningar och effektiviserar din verksamhet genom förbättrad dokumenthantering och sänkta utskriftskostnader. Ants IT är Kyocera Guldpartner och erbjuder en bred produktportfölj som innehåller allt från enklare kontorsskrivare till högvolymsmultifunktion med stöd för avancerade efterbehandlingsfunktioner, ”Follow Me”-printlösningar och integrationer med affärssystem.  Genomgående i samtliga copy- och printprodukter är miljövänlighet, hållbarhet och driftsäkerhet samt en låg totalkostnad.

Kyocera - Skrivare, Print, Copy och dokumentlösningar
Ants är Kyocera guldpartner / Copy Print Expert vad gäller skrivare, print, copy och dokumentlösningar.

Kontakta oss

[activedemand_form id=’41196′]